Skovplanter produktion

Vore skovplanter produceres i Jiffy 7 skovbriketter og leveres som dækrodsplanter.
 
Dyrkningen starter i væksthus hvor planterne har optimale betingelser for spirring og udvikling af et sundt, luftbeskåret og levedygtigt rodsystem.
 
Efter opholdet i væksthuset placeres planterne på friland i bede med luftbeskæring af rodsystemet, hvor de udvikler en sund og stærk top med en fast topknob. Planterne hærdes herefter af og er klar til udplantning, som optimalt foretages i perioden juli til ultimo september.
 
Produktionen foregår i to linier:
 
1. Produktion af effektive nordmannsgran planter
 
2. Produktion af planter til hæk, læbælter og energitræ. Primært nåltræsarter.
 
Nordmannsgran dyrkes af det efterspurgte frømateriale af Georgisk, Russisk og Dansk/Gorgiske afstamninger.
 
Det anvendte frømateriale indkøbes hos danske statskontrollerede frøhandlere.
Har du som juletræsproducent, skoventreprenør, grossist mv. behov for mere information om vore produkter er du altid velkommen til at kontakte os.

Dækrodsplanter er ikke et nyt produkt i Danmark, men markedsandelen er ikke stor. Det har vi tænkt os at ændre på gennem fortsat udvikling af dækrodskonceptet med henblik på forbedring af jultræsproducentens dyrkningsøkonomi. Vi ser ligeledes dækrodsplanterne som en del af løsningen på de stigende krav til optimeret dyrkning med mindre brug af resurser og kemi.

Vi søger fortsat samarbejdspartnere i ind- og udland med henblik på at videreudvikle vores koncept, således du som producent ud over valget af en effektiv plante, oplever et gennemtænkt og rationelt logistiksystem fra planteskolen og frem til din plante sidder korrekt på plantestedet.